Foodtruck op je bruiloft

I do! Foodtruck op je bruiloft?

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie opzoek naar een leuke informele manier om je gasten te verwennen? Wij helpen je graag om een onvergetelijke festival vibe te creëren die jullie bruiloft maakt tot een onbezorgde droomdag.

Samen met jullie kijken wij graag naar de wensen en behoeften voor jullie bruiloft. Of het nu gaat om een vrijblijvend menu voor het diner of een zogenaamde ‘late night snack,’ wij staan voor jullie klaar met mooie duurzame producten die smaken naar meer.

Als je jouw ja-woord geeft wil je van deze dag natuurlijk een unieke beleving maken. Een heuse foodtruck op jouw bruiloft is niet alleen hip, maar ook een garantie voor een spraakmakend feest. Zeker als je The Duck Truck uitnodigt! Ben jij benieuwd hoe wij jouw speciale dag echt uniek kunnen maken en wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder! Natuurlijk kan je ook direct contact opnemen om jouw wensen te bespreken of een offerte aanvragen.

Waarom onze foodtruck op jouw bruiloft?

Zoals iedereen weet zijn foodtrucks mateloos populair. Naast de eigen foodtruckfestivals is de foodtruck ook steeds vaker de cateraar op gewone festivals en evenementen. De populariteit is deels te verklaren door de bijzondere uitstraling en voor een ander deel omdat er hele lekkere gerechten gemaakt kunnen worden. Een foodtruck op jouw bruiloft is dan ook modern en een spraakmakend avontuur voor jouw gasten. Zeker wanneer je The Duck Truck hebt besteld.

Wat maakt The Duck Truck uniek?

Juist de beleving en kwaliteit van het eten maakt dat al veel bruidsparen hebben meegemaakt dat The Duck Truck de perfecte aanvulling was voor hun meest bijzondere dag.

De aankleding van de foodtruck op jouw bruiloft

Zoals je ziet is The Duck Truck niet te missen. Zeker wanneer het donker is zorgt de sfeerverlichting ervoor dat The Duck Truck niet misstaat op jouw bijzondere feestlocatie. Als je speciale wensen hebt over de aankleding denken we graag met jou mee. Organiseer jij jouw trouwfeest overdekt? Geen probleem, we verzorgen graag bediening aan tafel of op statafels.

Het eten uit de foodtruck op jouw bruiloft

The Duck Truck doet zijn naam eer aan. Wij serveren namelijk de lekkerste gerechten met verse eend. Onze unieke Duckburgers zijn een traktatie voor iedere vleesliefhebber. Daarnaast maken wij veel meer specialiteiten van verse eend. Zo trakteren wij jouw gasten graag op roast duck salades naar eigen recept of onze andere specialiteit, confit duck leg. Voor de vegetarische gasten hebben wij natuurlijk ook genoeg te kiezen, zelfs vegetarische Duckburgers.

Onze bruiloftsspecialiteit: the Ducktaste

Onze Ducktaste hebben wij speciaal voor bruiloftsgasten ontworpen. Deze proeverij van miniaturen van onze Duckburgers zorgt ervoor dat jouw gasten alle bijzondere lekkernijen kunnen proeven zonder dat zij onhandig met borden of bestek hoeven te manoeuvreren. Ze kunnen ook steeds een kleine portie eten. Hierdoor gaan de magen vol terwijl iedereen fit genoeg blijft om mee te dansen na jullie openingsdans.

Een foodtruck van The Duck Truck op jouw bruiloft, uniek voor mens en dier!

Een trouwerij is natuurlijk een bijzondere manier om de liefde voor elkaar te tonen. Deze liefde hebben onze eenden ook gekend. Wij werken namelijk uitsluitend met biologisch scharrel-eend van een natuurpoel op de Veluwe. De dieren die wij gebruiken hebben dus een heerlijk leven gehad.

The Duck Truck is voor iedereen uniek!

In overleg vervullen we graag de meest bijzondere wensen om jouw bruiloft compleet te maken. Zo hebben we voor een statige bruiloft al een keer gewerkt in smoking en hebben we voor een fifties-bruiloft een compleet Rock ’n Roll decor gemaakt en werkten we in de kleding van de favoriete cafetaria van ‘The Fonz’ uit Happy Days! Kortom, geen verzoek is ons te gek, dus neem snel contact op om jullie wensen te bespreken of een offerte aan te vragen! Alvast gefeliciteerd met jullie mooiste dag!