Foodtruck op je bedrijfsfeest of event

Foodtruck op je bedrijfsfeest? Op zoek naar een andere manier om je bedrijfsfeest een origineel tintje te geven? Dan kies je natuurlijk voor de foodtruck van The Duck Truck! Geen saai en ongeïnspireerd bedrijfsfeestje, maar trendy, authentiek en creatief. Alles behalve standaard en met een liefde voor goed en (h)eerlijk voedsel. Zet onder dat concept een stel wielen en je hebt de foodtruck van The Duck Truck!

The Duck Truck foodtruck op je bedrijfsfeest geeft een informele en relaxte sfeer. Geen strak gepland menu waar iedereen op een vaste plaats aan de tafel zit en hetzelfde voor zijn neus voorgeschoteld krijgt. Je bepaalt zelf wat je wilt en wanneer je dat wilt. Dat geeft je dus de mogelijkheid om lekker rond te lopen en een praatje met iedereen te maken. Precies dát waar een bedrijfsfeest voor bedoeld is.
En ook het wachten op het eten is geen straf: The Duck Truck is een Amerikaanse schoolbus, omgebouwd tot foodtruck, eigenwijs geel en opvallend verlicht. Een lust voor het oog!

Keuze voor je bedrijfsfeest

Laten we beginnen met number one favorite: de burger. Maar dan wel een burger op onze wijze: de duckburger, bereid met – zoals de naam al zegt – eend. Een Franse brioche-bol, zelfgemaakte uienjam, rucola, mosterd, confit de canard, scratchings, honing-truffel saus en de keuze uit blauwe kaas, geitenkaas of cheddar als topping. Klinkt dat lekker of niet? Wij foodlovers vinden van wel!
Naast duckburgers serveren we vanuit onze foodtruck ook andere producten waar eend (bijna) altijd aan de basis staat. Wat dacht je van roast duck salade, confit duck leg en mini duckburgers? En natuurlijk hebben we ook vegetarische duckburgers.

Nu al honger? Neem dan hier een kijkje om meer informatie en een offerte aan te vragen voor het huren van onze foodtruck voor een bedrijfsfeest!

Eerlijk

Goed en eerlijk eten is in toenemende mate belangrijk. Mensen houden van lekker eten, maar dat moet wel eerlijk zijn, liefst ambachtelijk, en we willen weten waar de ingrediënten vandaan komen. Wij werken in onze foodtruck met kwalitatief hoogwaardige en verse streekproducten. Dat betekent: ambachtelijk gemaakte brioche bollen van de Franse bakker uit Leiden, eend van de Veluwe, en de toppings worden geleverd door de kaaswinkel om de hoek. Alles met respect voor dier en natuur, alles met liefde bereid. Niet alleen op een bedrijfsfeest, maar altijd en overal.

Gemak

Mensen houden van good food, wij houden van foodies! Daarom komen we graag met onze foodtruck op bedrijfsfeesten om die een bijzonder tintje te geven. Niet alleen met onze producten, maar ook met onze liefde voor lekker, goed en eerlijk eten. Wie onze foodtruck voor zijn bedrijfsfeest vraagt, krijgt daar uiteraard het gemak en enthousiasme van The Duck Truck foodtruck personeel bij. Want wie geen zorgen heeft over de organisatie, houdt meer tijd over voor het genieten van het bedrijfsfeest en het eten!

Ook zin om je bedrijfsfeest te pimpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij komen met The Duck Truck graag sfeer en goed eten brengen!

Geplaatst door The Duck Truck op Donderdag 12 juli 2018